Заговоры против врагов или судей

Заговоры против врагов или судей

Сообщение Мегана » 12 мар 2015, 18:11

Заговоры против врагов или судей .
1. Говорить ночью, стоя на пороге дома, 9 раз
«Нiч темна, нiч тишна, сидиш ти на конi буланому, на сiдлi соколиному! Замикаєш ти комори, двiрцi i хлiвцi, церкви й монастирi! Замкни моїм ворогам губи-губища, щоки-пращоки, очi-праочi, щоб вони на мене, нарожденну (имя) зубiв i очей не витрiщали, гнiва в серцi не мали, щоб усе поважали i в добрих мислях мали!
2. Читать перед судом или еще чем то.
На конi їду, а гадюкою поганяю, усiм моїм неприятелям i супостатам роти затикаю, гадючий хвiст, а хробаче черево, як приїду я мiж пани, щоб стали вони як сухе дерево.
Ви, стiни, не будьте нiмi, ви, сволоки, пiдiймiтесь, тихi речi, тихi мислi, на добре повернiтесь, бо (имя) їде чорним волом — щоб став моїм ворогам язик колом! (от себя - эту оморочку дважды успешно опрбовала на себе, очень рекомендую!)
3. Я так понимаю, это тоже вариант какой то оморочки или анти-судейского заговора. Ритуала не знаю, наверное просто читать перед делом..К слову, пояснение – " бузничий цар" – это скорей все черт, по поверьям черти любят жить в бузине.
Добривечiр тобi, царю бузничий добрий чоловiче! Що тому буде, що батька i матiр убив, з сестрою грiх зробив? I нiчого не було: терлось та м'ялось, та й так зосталось! Щоб так зосталось моє дiло — рожденної (имя)


Рассказать:
Изображение
Аватара пользователя
Мегана
Модератор
Модератор
 
Сообщения: 11289
Зарегистрирован: 24 авг 2016

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1